PROFIL

Anne Katrine Tove

Det Syngende Telegram er Anne Katrine Tove og er uddannet lærer med musik på linje. Derudover har hun også uddannet kirkesanger og er forfatter til børnebogen ”Den glade og sure måne”.

Siden jeg blev født i 1976 har jeg været med i show biz, som datter af en skuespiller
( Birte Tove ) blev jeg slæbt med til arrangementer, når min mor optrådte på alle mulige restauranter, plejehjem, store firmafester, som cruise manager på Oslobåden – you name it!
Og jeg kunne ikke vente til det blev mig det skulle på brædderne.
Siden 1999 har jeg optrådt il mange forskellige lejligheder og arrangementer, medvirket i flere tv udsendelser, som fx Aftenshowet på Tv2, været syngende telegram for Tv2 kontant og har telegram for kendte heraf: Bubber, Peter Gade, Camilla af Rosenborgs bryllup m.fl.

Det er mig en stor ære i at være en musikalsk gave og jeg prøver at yde mit bedste hver gang. Hver gang er noget særligt og hvert selvskab er forskelligt.

I dag har jeg udgivet en del sange, under navnet Anne Katrine Tove, som kan høres på diverse steaming tjenester. I kan også hører min stemme på Youtube, hvor der også er et par videoer fra nogle koncerter m.m.

Anne Katrine Tove

Det Syngende Telegram er mig, Anne Katrine Tove. Jeg er uddannet musiklærer, kirkesanger og er forfatter til børnebogen ”Den glade og sure måne”.

Lige siden 1976 hvor jeg blev født, har jeg været med i show-biz. Jeg er datter af en skuespiller
( Birte Tove ), og blev slæbt med til arrangementer, når min mor optrådte på alle mulige restauranter, plejehjem, store firmafester, som cruise manager på Oslobåden – you name it!

Jeg kunne slet ikke vente til, det blev mig, der skulle på de skrå brædder.

Siden 1999 har jeg optrådt til mange forskellige lejligheder og arrangementer, medvirket i flere tv udsendelser, som fx Aftenshowet på Tv2, været Syngende Telegram for TV2 Kontant og har sunget for flere kendte heraf: Bubber, Peter Gade, Camilla af Rosenborgs bryllup m.fl.

Jeg sætter stor ære i at være en musikalsk gave, og jeg prøver at yde mit bedste hver gang.

I dag har jeg udgivet en del sange, under navnet Anne Katrine Tove, som kan høres på diverse steaming-tjenester. I kan også høre min stemme på Youtube, hvor der også er et par videoer fra nogle koncerter m.m.

For at gøre hvert arrangement så optimalt og personligt som muligt, bruger vi ca. 14 dage på forberedelse.
Derfor er det en god ide at booke i god tid